07 August 2014

Simple Pleasures





Hi, darlings! 
It’s quite a big effort for me to restrain myself from mixing these three colors
 together all the time. They are like meant for each other! So simple and elegant, 
yet so powerful and sexy! Perfect for a Sunday afternoon or any afternoon for that matter! Have a beautiful day, darlings! 
Kisses
 

Follow me on Facebook and Bloglovin
Instagram @mysilkfairytale










Top: Zara (new collection)
Skirt: H&M Trend (aw13)
Sandals: Zara (ss14)
Handbag: Cathias Edeline by Ana Morodan
Cuff: Asos

8 comments:

Living_in_aShoe said...

superba fustita ta!

Camelia Andrasescu said...

Arati minunat, ca intodeauna de altfel! Superbe toate piesele, insa imi place mult geanta. Sandalele le am si eu pe albastru. Kisses!

Camelia

http://www.beautystory.ro

Alina Popa said...

Classy and fabulous. You're gorgeous!!

Anonymous said...

esti frumoasa, arati f bine dar pari f incordata cand pozezi, ba lasi impresia ca esti argatoasa/suparata. Fiind fashion blogger, cred ca ar trebui sa iti exersezi in oglinda anumite pozitii de pozat.

Alina said...

Știu asta :) este pentru că de cele mai multe ori nu îmi face plăcere să pozez. Nu mă consider fashion blogger. Fashion blogging-ul implică mult mai multe elemente decât a te poza cu ținutele de stradă si a "povesti" ce ai mai văzut prin magazine. Nu e cazul la mine. De altfel, nu este cazul în România. Este un blog de stil personal, un hobby, de fapt. Exersarea pozițiilor de pozare în oglindă este mai mult o activitate specifică puștoaicelor, persoanelor cu prea mult timp liber și cu o doză destul de mare de narcisism. Bloggerii...eu, in acest caz, pentru că nu-mi permit să vorbesc în numele altora, sunt o persoană normală. Ca și tine! Și persoanele normale, ca noi, au atât zile bune, cât și zile în care își doresc să țipe, să urle, să plângă, etc. Se întamplă să fac poze și în astfel de zile, chiar foarte des. Pentru că în zilele în care sunt cu adevărat fericită, nu simt nevoia să imortalizez momentul, făcând poze pentru blog. Personal, nu-mi place să pozez și am afirmat lucrul ăsta de nenumărate ori, aici. Dar îmi place să împărtășesc ținutele mele cu voi așa cum îmi place să le "urmăresc" pe cele postate de alți bloggeri. Nu mă interesează neapărat nici cum le stă părul, nici dacă au fost în ultimele șase luni la sală, ci doar ce au ales să poarte. Pentru prezentare pro avem reviste și site-uri de modă, dar știm cu toții că nu ne putem identifica cu acele modele/ținute. Ne identificăm cu oameni asemeni nouă, care au good days and bad days, nu au o echipă întreagă în spate, ci doar un iubit/fotograf cu care se ciondănesc chiar în timpul pozelor! :) îți multumesc din suflet pentru complimente, cuvintele frumoase și sfaturi! Știu că sunt bine intenționate și îți mulțumesc încă o dată pentru asta, dar this is who I am, nu vreau să mă transform într-un personaj fals...

Anonymous said...

Alina how old are You? Yo look so beautifull

Alina said...

Thank you so much, you're way too kind! I'm 26 :)

ChocolateFashionCoffee said...

superba tinuta, imi plac culorile, si fusta e minunata :)



Saci
ChocolateFashionCoffee
ChocolateFashionCoffee Facebook Page
ChocolateFashionCoffee INSTAGRAM!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...