01 April 2013

Cel mai cool outfit All White castiga un bilet mai bun la Sensation 2013 - Source of Light



Descrie-mi cea mai cool ținută all-white în care vei merge la petrecerea Sensation de pe 6 aprilie și poți câștiga un upgrade în zona VVIP la marele eveniment de la Romexpo!



Pe 6 aprilie 2013, la Romexpo, Pavilionul Central, București, va avea loc Sensation White 2013 – Source of Light, un spectacol vizual în premieră în România, având ca element central o sferă radiantă, cu acrobați și dansatori de top, cu impresionante efecte pirotehnice și lasere. ID&T își unește forțele cu Events pentru o noapte incendiară! După o primă ediție sold-out în 2012, Sensation readuce la Romexpo cel mai mare club din lume. Line-up-ul Sensation 2013 - Source of Light este următorul: Mr. White, Sébastien Léger, 
Sunnery James & Ryan Marciano, Mark Knight, NO_ID și Funkerman!
Biletele pot fi achiziționate de pe Eventim sau în două rate lunare, 
doar prin CardAvantaj la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.  

Accesul INTERZIS persoanelor sub 18 ani!



Pentru toți cei care așteaptă cu sufletul la gură noaptea de 6 aprilie 2013, am o veste bună! Astăzi, 1 aprilie, începe concursul Sensation White-a-porter, care are ca premiu două upgrade-uri de bilet (de la categoria Ring la categoria VVIP). 
Și nu, nu este o păcăleală! Regulamentul este simplu: gândește-te la cea mai cool ținută all white, cea pe care o vei purta și la petrecerea Source of Light de la Romexpo. Trimite-mi un e-mail la adresa mysilkfairytale@gmail.com care să conțină descrierea ținutei și datele tale, pentru a te putea contacta în cazul în care câștigi. Concursul se încheie miercuri, 3 aprilie, la ora 23:59, iar câștigătorul va fi anunțat joi. Baftă și inspirație în alegerea celui mai cool outfit!

Așadar, vorbim despre un singur câștigător, o persoana care va câștiga două upgrade-uri de bilet pentru a putea savura la maximum mega showul Sensation alături de un prieten. 
Însăăă, mai am o surpriza pentru voi! Dar o veți afla abia joi, după încheierea concursului!

Pentru mai multe șanse, te poți înscrie și la concursul desfășurat de Events. 
Sâmbătă, 30 martie, la ora 09.00 a început concursul Facebook Sensation White-a-porter, care are ca premiu trei seturi a două upgrade-uri de bilet (de la categoria Ring la categoria VVIP). Regulamentul e simplu: îmbracă-te în cea mai cool ținută albă, cea pe care o vei purta și la petrecerea Source of Light de la Romexpo. Postează poza pe Facebook cu un comentariu despre ea, tăguiește în poză sau în postare pagina de Facebook a Events (www.facebook.com/EVENTS.RO) și invită-ți prietenii să te susțină. Primii trei clasați în topul celor mai multe like-uri vor câștiga câte două upgrade-uri de bilet, pentru a putea savura la maximum mega showul Sensation alături de un prieten. Atenție, pozele postate fără tag al paginii Events nu vor fi înscrise în concurs! Concursul se încheie miercuri, 3 aprilie, la ora 23:59, iar câștigătorul va fi anunțat joi la ora 12.00.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...