20 November 2015

Fuchsia Blossom





Good morning, darlings! 
We are getting ready for the Holidays, but are we welcoming Santa or the 
Easter Bunny?! Either way, I am excited. There’s nothing beautiful than the Holiday vibe. It seems that’s the only moment when people smile for no reason, when we are calm
 and serene, when we remember to be thankful and to give to others without expecting anything in return. Ok, it’s too early for this kind of writings. 
Life is pink, isn’t it?! It is if we think of it this way. I’ve decided to try something
 different this time, a longer length, a different style, something classier and more elegant, with my silk fairytale touch, of course. This dress has been a huge success among...
well, everyone who saw it, so I guess we’re on the right track. I’m going to show you 
a shorter and girlier version, also, but if you haven’t already I advise you to try this length. Have a beautiful day, darlings and a fabulous weekend!
Kisses

Instagram @mysilkfairytale

Find me on Pinterest























Dress: My silk fairytale Collection 
Mai multe detalii AICI
COMENZI la mysilkfairytale@gmail.com
Heels: Why Denis

10 comments:

ravenlocks said...

This dress is absolutely gorgeous! You look amazing <3

xo Azu

www.raven-locks.blogspot.com

Anonymous said...

in ultimul an, blogul acesta promoveaza doar produsele create de tine. E normal, dar in anumite limite.. deja nu mai este blog de fashion, e blog de promovare :) nu cred ca in viata de zi cu zi te imbraci cum pozezi.

Alina said...

Draga mea, îți mulțumesc pentru comentariu. Blogul meu nu a fost niciodată de fashion. Cel puțin eu nu am declarat asta. Ci este un blog de stil personal. După cum ați putut observa întotdeauna, nu am publicat comunicate de presă, nu am vorbit despre lansări și evenimente, decât în limitele în care am rezonat cu produsul sau am făcut parte dintr-un proiect. Acest blog este despre mine, iar în ultimul an eu însemn My silk fairytale. Din păcate, timpul nu mi-a permis să fotografiez și outfit-uri casual, însă este scopul meu principal în perioada următoare. Însă, cu excepția rochiilor elegante, pe care le păstrez, totuși, pentru evenimente, întotdeauna port ceea ce postez. Eu le iau măsurile fetelor purtând fuste de tulle si corsete, în unele momente, crede-mă. Asta sunt eu și de aici a și pornit totul. Din dorința mea de a purta lucruri pe care la momentul respectiv nu le găseam în magazine. Ar fi culmea ca acum să nu o mai fac... Însă promit să revin cât de curând și cu my daily outfits, deși o să vă stresez în continuare și cu rochițele mele ☺️

Unknown said...

Oh dear, what a wonderful dress.. I want it! You look so gorgeous!

arcticraspberry.ru

Unknown said...

Eu ador tot ce ce tu faci ..iti admir creațiile! Sunt minunate ..

Alina said...

Mulțumesc din suflet, Andreea! Înseamnă mult pentru mine! <3

Natassia said...

This is sheer elegance and style to the 10th power! :)

Love how that dress flares! Looking gorgeous! :)

YouTube | Blog: Geekette in High Heels | Instagram

Fashion&Makeup said...

wow you look phenomenal :)
have a pretty dress;)

http://fashionmakeup-czarnulaxyz.blogspot.com/

runwithurdog said...

Mi se pare absolut normal ca blogul tau sa promoveze produsele tale, personalitatea ta, lucrurile pe care le creezi si care te reprezinta atat de mult incat le porti o buna parte din timp.

Felicitari pentru talentul de care dai dovada, mi se pare extraordinar de frumos sa vad tinere ca tine, din generatia noastra, care au o viziune, un univers si o dorinta de a crea ceva.

Si sincer as purta cu mare placere toate fustele tale si as face piruete cu ele non-stop :)))

Malinda Knowles said...

wow this is beautiful
so youre designing dresses?
malinda
www.malindaknowles.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...